Keräsimme parhaat Black Friday -löydöt Porttipuiston liikekeskuksen sisustusvalikoimista!

Tervetuloa löytämään vuoden edullisimmat hinnat kauniin kotisi sisustukseen!

🖤 Laatulöytöjä metsästäville hyödyllinen Black Week -tärppi Maskun kalustetalosta: kaikki Rowico-kalusteet tarjouksessa Maskun verkkokaupassa sekä myymälöissä ❣️

Esimerkiksi kuvan Colton & Gilroy -ruokailuryhmä nyt vain 399€ (norm. 1755) ✨

Colton & Gilroy -ruokailuryhmä, Masku

🖤 Sohva on yksi kodin suurimmista kalustehankinnoista ja monelle myös koko kodin tai ainakin olohuoneen keskipiste. Jos olet haaveillut sohvan päivityksestä, nyt on oikea hetki toteuttaa tuo toive Black Friday -hintaan. Veken Black Fridayssa kaikki tuotteet -20-60%. Saat Vekestä sunnuntaihin asti lisäksi korotonta maksuaikaa sekä lisäetua ostosten keskittämisestä.

Veke.fi

🖤 Iittala Ultima Thule -kulho kuuluu Tapio Wirkkalan suunnittelemaan klassikkosarjaan, joka on saanut inspiraationsa pohjolan talvesta ja jäästä. Kulho soveltuu kylmien ruokien tarjoiluun. Tokmannin Black Friday -tarjouksena 26.11. asti 49 € (Norm. 89,95 €)

Iittala Ultima Thule -kulho, Tokmanni

🖤 Sängyt ja patjat kuuluvat JYSKin ykköstuotealueisiin ja JYSKin tavaramerkkeihin kuuluu laaja valikoima sekä vankka osaaminen nukkumisen tuotteiden osalta. Black Friday -tarjouksena saat nyt jopa -70% alennuksia normaalihinnoista. Älä nuku onnesi ohi!

Sängyt ja patjat, JYSK

🖤 Finnlandia-myymälästä löydät juuri nyt vuoden parhaimmat tarjoukset upeista eristä huonekaluja. Toimi nopeasti, erät myydään nopeasti. Alennukset ovat 60-70%, joten nyt voit tehdä edullisesti unelmalöydön vaikkapa kookkaasta kulmasohvasta, joka tarjoaa tilaa isommallekin perheelle!

Scandic Copenhagen -avokulmasohva, Finnlandia

🖤 Finsoffien Black Week -kampanja jatkuu vielä koko viikonlopun yli sunnuntaihin 26.11. asti.🖤 Osana Black Week -kampanjaa kotimaiset Eden-sängyt nyt -30 %!

Eden-sängyt, Finsoffat

#blackfriday2023 #blackweekend2023 #porttipuistonliikekeskus

Sänky tuo makuhuoneeseen juhlavuutta ja hyviä unia

🛌 Mietitkö usein, kuinka ihanaa olisi herätä virkistyneenä ja levänneenä, ilman turhia kolotuksia ja levottomia yöunia? Kuvittele se tunne, kun jokainen lihas rentoutuu ja mieli leijuu rauhallisesti unimaailmaan. Sänkysi on se paikka, jossa stressi ja kiire jäävät kauas pois, voit vain olla.

💗 Sänky upealla sängynpäädyllä on sisustuselementti, joka tuo makuhuoneeseesi juhlavuutta, joka ilta.

🌟 Anna itsesi kokea se tunne joka yö. Tule Porttipuiston liikekeskukseen ja löydä vihdoinkin se täydellinen sänky! Tutustu rauhassa malleihin ja testaile rohkeasti makuulla lepuuttaen Finsoffien, Jyskin ja Finnlandian laadukasta sänkyvalikoimaa.

🎄 Olisiko tässä se paras joululahjaideaidea sinulle itsellesi, panostus omaan uneen?

Koti on paikka, jossa sydän on, ja sohva on usein kodin sydän.

 Kun valitset sohvaa, se voi vaikuttaa kodin ilmeeseen ja mukavuuteen suuresti. 🏡 Tässä muutamia vinkkejä minkälainen sohva sopii juuri sinun kotiisi:

Tilan koko: Mieti, kuinka paljon tilaa sinulla on. Pieniin tiloihin kompakti kulmasohva voi sopia hyvin, kun taas suurempi olohuone voi kaivata tilavaa modulaarista sohvaa.

Lue koko artikkeli

Koristele somasti – 5 vinkkiä kauniiseen kotiin

Kodin sisustus ei ole vain sopivien huonekalujen löytämistä,  pienillä ja somilla yksityiskohdilla voit kohottaa kodin ilmettä ja lisätä sen viihtyisyyttä. Taulut, ruokailualustat, tyylikkäät seinäkellot ja esimerkiksi värikkäät sisustustyynyt ovat kaikki elementtejä, jotka luovat kotiisi kauniin ja tyylikkään ilmeen.

Korosta persoonallista tyyliäsi seinätauluilla

Tuo persoonaasi esille seinätauluilla valitsemalla sinulle rakkaita teemoja ja aiheita, jotka kertovat tyylistäsi. Kehystetyt valokuvat, taideteokset tai esimerkiksi lempiartistisi julisteet näyttävät aina tyylikkäiltä ja kiinnittävät ensimmäisenä myös vieraidesi huomion. Muistathan myös, että voit helposti uudistaa kotisi ilmettä vaihtamalla kehyksiä tai niissä olevia kuvia.

Koristetaulut: Jysk

Lue koko artikkeli

Sisustusideoita pieneen kotiin

Tervetuloa Porttipuiston sisustusparatiisiin! Pieni kodin koko ei rajoita suuria sisustusunelmia – päinvastoin! Uusi koti on kuin tyhjä kangas, joka odottaa täytettäväksi persoonallisilla ideoilla ja käytännöllisillä sisustusratkaisuilla. Oli kyseessä sitten opiskelija-asunto tai muuten kompakti tila, meillä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sisustamaan kodistasi tilavan ja viihtyisän näköisen.

Monitoimihuonekalut tehokäyttöön

Kun tila on rajallinen, on aika hyödyntää monitoimikalusteita. Esimerkiksi Maskun ja Finsoffien valikoimista löytyvät vuodesohvat ovat mainio valinta: ne toimivat mukavana istumapaikkana päivisin ja muuntuvat helposti vierasvuoteeksi tarvittaessa. Samoin kannattaa harkita Jyskin ja Veke -myymälöiden valikoimista löytyviä taitettavia tai jatkettavia ruokapöytiä ja säilytyspenkkejä, jotka tarjoavat sekä istumatilaa että kätevää säilytystilaa arjen tarvikkeille.
Lue koko artikkeli