Koristele somasti – 5 vinkkiä kauniiseen kotiin

Kodin sisustus ei ole vain sopivien huonekalujen löytämistä,  pienillä ja somilla yksityiskohdilla voit kohottaa kodin ilmettä ja lisätä sen viihtyisyyttä. Taulut, ruokailualustat, tyylikkäät seinäkellot ja esimerkiksi värikkäät sisustustyynyt ovat kaikki elementtejä, jotka luovat kotiisi kauniin ja tyylikkään ilmeen.

Korosta persoonallista tyyliäsi seinätauluilla

Tuo persoonaasi esille seinätauluilla valitsemalla sinulle rakkaita teemoja ja aiheita, jotka kertovat tyylistäsi. Kehystetyt valokuvat, taideteokset tai esimerkiksi lempiartistisi julisteet näyttävät aina tyylikkäiltä ja kiinnittävät ensimmäisenä myös vieraidesi huomion. Muistathan myös, että voit helposti uudistaa kotisi ilmettä vaihtamalla kehyksiä tai niissä olevia kuvia.

Koristetaulut: Jysk

Lue koko artikkeli

Sisustusideoita pieneen kotiin

Tervetuloa Porttipuiston sisustusparatiisiin! Pieni kodin koko ei rajoita suuria sisustusunelmia – päinvastoin! Uusi koti on kuin tyhjä kangas, joka odottaa täytettäväksi persoonallisilla ideoilla ja käytännöllisillä sisustusratkaisuilla. Oli kyseessä sitten opiskelija-asunto tai muuten kompakti tila, meillä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sisustamaan kodistasi tilavan ja viihtyisän näköisen.

Monitoimihuonekalut tehokäyttöön

Kun tila on rajallinen, on aika hyödyntää monitoimikalusteita. Esimerkiksi Maskun ja Finsoffien valikoimista löytyvät vuodesohvat ovat mainio valinta: ne toimivat mukavana istumapaikkana päivisin ja muuntuvat helposti vierasvuoteeksi tarvittaessa. Samoin kannattaa harkita Jyskin ja Veke -myymälöiden valikoimista löytyviä taitettavia tai jatkettavia ruokapöytiä ja säilytyspenkkejä, jotka tarjoavat sekä istumatilaa että kätevää säilytystilaa arjen tarvikkeille.
Lue koko artikkeli