Joulutunnelmointa Porttipuiston liikekeskuksesta

Meiltä löydät ihanat jouluvalot kotiin, joulukuuset, joulupöydän kauniit kattaussomisteet ja lämpöisen tunnelmalliset joulukoristeet. Tämän kirjoituksen joulutarvikkeet löydät Porttipuiston liikekeskuksen Veke ja RTV -myymälöiden valikoimista!
Joulun odotusta kattaukseen (Veke.fi)
 
🎄Olohuoneessa on se kaikkein tärkein – kuusi. Veken upeat kestojoulukuuset eivät varista kuusenhavuja ja saat upean joulukuusen joka vuosi yhtä kauniina nostettua esille ilahduttamaan koko perhettä, niin helppoa!
Kauniit ja helpot joulukuuset (Veke.fi)
 
💞 Keittiössä on joulun aikana oma taikansa. Siellä valmistetaan yhdessä jouluruokia ja leivotaan pipareita. Pienet jouluaiheiset yksityiskohdat, kuten punaiset keittiöpyyhkeet ja jouluinen pöytäliina, luovat tunnelmaa. Ikkunalla on joulutahti ja kynttilöitä, jotka luovat pehmeää valoa. Kaunis kattaus luo juhlatunnelmaa.
Kaunis ja kutsuva joulupöytä (Veke.fi)
 
🎅🏻 Joulu syntyy harkituista yksityiskohdista. Pienet havunoksat maljakossa, iloiset tonttu-ukot ikkunalaudalla – kaikki luovat yhdessä lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Muista myös ripustaa jouluvaloja parvekkeelle, jotta joulun tunnelmaa voi jakaa myös ohikulkijoiden kanssa.
Veke.fi ihanat joulukoristeet
 
🎁 Muistathan että joulun valmistelu kotona on paljon enemmän kuin vain sisustamista. Se on yhdessäolon, perinteiden vaalimisen ja uusien muistojen luomisen aikaa.
RTV-myymälän jouluvalikoimaa
 
Ihanaa joulun odotusta kaikille!
 
#joulu #joulusisustus