Tontut ja Tokmanni tuovat jouluun taikaa

Runsas kattaus joulua, glögin tuoksua ja tonttujen juoksua – niistä syntyy jouluisen kodin tunnelma. 🎄Porttipuiston Tokmannilta löydät hurmaavan jouluvalikoiman, joilla sisustat joulun kotiin.

Keittiln jouluisen punaiset Joulumetsä- ja Tonttunen -keittiötekstiilit suorastaan hehkuvat joulutunnelmaa.

Tokanni Joulumetsä-keittiötekstiilit
Tokmannin Joulumetsä-keittiötekstiilit: Tabletti 30 x 43 cm 1,99 €, patalappu 22 x 22 cm 3,99 €, patakinnas 16 x 32 cm 4,99 €

Lämpöä ja tunnelmaa olohuoneeseen saat Tokmannin upeilla LED-valaistuilla joulutyynyillä, jotka loistavat pehmeästi ja luovat taianomaisen ilmapiirin talvi-iltoihin. Tyynyjen koko on 45 x 45 cm, yhdessä tyynyssä on 5 led-valoa (toimii kahdella AA-paristolla).

Tokmanni tyynyt
Koristetyyny led-valoilla 12,95 € (Tokmanni)

Ja vaikka jouluun kuuluu tunnelmallinen valo, joulu saa olla myös valoisa! Turvallisilla led-valoilla luot erilaisia tunnelmia kotiisi. Valaistu havukranssi näyttää upealta ulko-ovessa, samoin ulkokäyttöön soveltuvat valaistut peura-, koira-, ja lintuhahmot. Vain mielikuvitus on rajana, kun sisustat valoilla kotiisi joulun taikaa. 🌟

Tokmannin tuikut
Porttipuiston Tokmannilta löydät led-lyhdyt, kynttilät, jouluiset koristevalaisimet ja pöytäkoristeet.

Joulun taika syntyy yhteisestä ajasta koko perheen kesken. 🥰 Ota perheen pienimmätkin mukaan joulun koristeluun ja askarteluun. Kaikki tarvittava niin paketointiin kuin koristeluunkin löytyy Porttipuiston Tokmannilta.

Tokmanni lahjapaketit
Porttipuiston Tokmannilta löydät kaikki jouluiset askartelu- ja pakkaustarvikkeet