Koristele somasti – 5 vinkkiä kauniiseen kotiin

Kodin sisustus ei ole vain sopivien huonekalujen löytämistä,  pienillä ja somilla yksityiskohdilla voit kohottaa kodin ilmettä ja lisätä sen viihtyisyyttä. Taulut, ruokailualustat, tyylikkäät seinäkellot ja esimerkiksi värikkäät sisustustyynyt ovat kaikki elementtejä, jotka luovat kotiisi kauniin ja tyylikkään ilmeen.

Korosta persoonallista tyyliäsi seinätauluilla

Tuo persoonaasi esille seinätauluilla valitsemalla sinulle rakkaita teemoja ja aiheita, jotka kertovat tyylistäsi. Kehystetyt valokuvat, taideteokset tai esimerkiksi lempiartistisi julisteet näyttävät aina tyylikkäiltä ja kiinnittävät ensimmäisenä myös vieraidesi huomion. Muistathan myös, että voit helposti uudistaa kotisi ilmettä vaihtamalla kehyksiä tai niissä olevia kuvia.

Koristetaulut: Jysk

Ruokapöydän kaunis kattaus – näin onnistut aina

Ruokapäydän äärellä viihdyt monta kertaa päivässä, miksi et tekisi siitä kotisi sominta paikkaa? Kauniit ruokailualustat voivat olla kattauksesi perustana, aina valmiina vastaanottamaan sinut ja vieraasi, kuin valmiiksi katettuun pöytään. Kun täydennät pöytäsi peruskattauksen vielä maljakolla ja kukilla, on kotisi sydän aina juhlakatettuna. Lisää vain sopivat astiat tilanteen mukaan ja tietysti rakkaimmat pöytäseuralaiset.

Ruokailualustat: Finnlandia

Nosta keittiötarvikkeet rohkeasti esille

Jatketaan vielä keittiön sisustamisella, ethän piilottele kauneimpia astiotasi ja keittiövälineitä? Kun valitset keittiöösi tyylikkäitä astioita, esimerkiksi puisia salaatinottimia ja kulhoja, värikkäitä kattiloita ja patoja, voit pitää niitä myös esillä, esimerkiksi italiailaistyyliin seinällä roikkumassa. Tähän tarkoitukseen soveltuvat erinomaisesti seinänaulakot ja hattuhyllyt. Lisää naulakkoon koristeeksi vielä roikkumaan vaikkapa kuivatut kukat tai valkosipuliletti.

Puiset salaatinottimet: Tokmanni Miny

Sisusta seinäkelloilla

Perinteinen seinäkello on myös trendikäs, kun valitset rohkeasti erilaisen mallin. Tyylikkäät pintamateriaalit kuten puu, nahka tai metalli antavat kellolle sisustuksellista arvoa ja kyllähän kelloa tulee useasti päivän aikana katsottuakin, parempi olla siis tyylikäs. Mutta oletko ajattellut, että voisit asetella seinälle vaikka kolmekin kelloa kivaan muodostelmaan? Kellot voit säätää makusi mukaan, joko tarkasti samaan aikaan tai ehkäpä persoonallisesti vain yksi kelloista kertoo oikean ajan?

Seinäkello: Finnlandia

Käytä värejä kauden mukaan

Syksyllä on luontevaa sisustaa syvillä ja tummemmilla väreillä, jotka tuovat iloa pimeneviin iltoihin. Esimerkiksi ruskan sävyihin valitut viltit ja sohvien koristetyynyt tuovat tunnelmaa syysiltoihin. Katsele puiden kauniisti väriä vaihtavien lehtien sävyjä ja valitse sieltä sisustukseesi oranssia, tumman vihreää ja pähkinän ruskeaa sävyä sisustukseesi.

Koristetyynyt: Finnlandia

Porttipuiston liikekeskuksessa olemme valmiit syksyn saapumiseen

Veke, Finsoffat, Masku, Jysk, Finnlandia ja Tokmanni inspiroivat syyssisustajia nyt upeilla väreillä, tervetuloa ihastumaan!