Keräsimme parhaat Black Friday -löydöt Porttipuiston liikekeskuksen sisustusvalikoimista!

Tervetuloa löytämään vuoden edullisimmat hinnat kauniin kotisi sisustukseen!

🖤 Laatulöytöjä metsästäville hyödyllinen Black Week -tärppi Maskun kalustetalosta: kaikki Rowico-kalusteet tarjouksessa Maskun verkkokaupassa sekä myymälöissä ❣️

Esimerkiksi kuvan Colton & Gilroy -ruokailuryhmä nyt vain 399€ (norm. 1755) ✨

Colton & Gilroy -ruokailuryhmä, Masku

🖤 Sohva on yksi kodin suurimmista kalustehankinnoista ja monelle myös koko kodin tai ainakin olohuoneen keskipiste. Jos olet haaveillut sohvan päivityksestä, nyt on oikea hetki toteuttaa tuo toive Black Friday -hintaan. Veken Black Fridayssa kaikki tuotteet -20-60%. Saat Vekestä sunnuntaihin asti lisäksi korotonta maksuaikaa sekä lisäetua ostosten keskittämisestä.

Veke.fi

🖤 Iittala Ultima Thule -kulho kuuluu Tapio Wirkkalan suunnittelemaan klassikkosarjaan, joka on saanut inspiraationsa pohjolan talvesta ja jäästä. Kulho soveltuu kylmien ruokien tarjoiluun. Tokmannin Black Friday -tarjouksena 26.11. asti 49 € (Norm. 89,95 €)

Iittala Ultima Thule -kulho, Tokmanni

🖤 Sängyt ja patjat kuuluvat JYSKin ykköstuotealueisiin ja JYSKin tavaramerkkeihin kuuluu laaja valikoima sekä vankka osaaminen nukkumisen tuotteiden osalta. Black Friday -tarjouksena saat nyt jopa -70% alennuksia normaalihinnoista. Älä nuku onnesi ohi!

Sängyt ja patjat, JYSK

🖤 Finnlandia-myymälästä löydät juuri nyt vuoden parhaimmat tarjoukset upeista eristä huonekaluja. Toimi nopeasti, erät myydään nopeasti. Alennukset ovat 60-70%, joten nyt voit tehdä edullisesti unelmalöydön vaikkapa kookkaasta kulmasohvasta, joka tarjoaa tilaa isommallekin perheelle!

Scandic Copenhagen -avokulmasohva, Finnlandia

🖤 Finsoffien Black Week -kampanja jatkuu vielä koko viikonlopun yli sunnuntaihin 26.11. asti.🖤 Osana Black Week -kampanjaa kotimaiset Eden-sängyt nyt -30 %!

Eden-sängyt, Finsoffat

#blackfriday2023 #blackweekend2023 #porttipuistonliikekeskus